Thursday, December 1, 2011

KENAPA KOREA??!!

















Ade orang tanye aku…. Kenapa korea??

Nk lgu ~ korea
nk drama~ korea
nk pkai hp ~ android (korea)
laptop pon ~ samsung (korea)
rambut style~korea
pakaian style~korea

boleh dikatakan semua korea lar…. HATI DA KOREA..

ade jugak yang angan2 nye nk kawin dengan org korea…
huh?? Abis cmne ngan kami orang melayu xde yang encem kew??
abisla pemuda2 melayu… hahahhaah~
dengan disebabkan itu remaja lelaki sekarang duk follow jugak perkembangan korea,
buat style rambut kim hyun joong, badan nk setuff lee min ho,  muka nk seperfect  kim bum
adoi… kenapa???!!~~
pastu entah kemana semuanya… tup2 muka melayu jugak!!
handsome pe melayu rambut kerinting… (^^v)?? yeke??
yang perempuan pulak  nak la ikut style yoona.. <----- aq suka yoona!!!! Yoona I love you!!!
heheheh~ nak secun girls generation… stylekan diorang

Semua remaja  dalam Malaysia nie minat korea!!! Tapi kenapa???
1.       Sebab orang korea hansome/cun
2.       Sebab orang korea tinggi tinggi
3.       Putih
4.       Gebu
5.       Drama mereka terbaik dari ladang
6.       Lagu mereka best ada dance… syok!! Gempak lar!!
Tpi tahukah anda…

1.       Yang layak keluar tv adalah orang handsome/cun je
2.       Tu je yang paling tinggi
3.       Orang melayu sawo matang cantik ape.. hitam pon manis
4.       Orang melayu pon ad je yang gebu
5.       No comment
6.       Sokonglah muzik tempatan!!!! Huh~ best ke?? (~____^)!!
** yang penting ingat asal usul kita daripada mana…
style lar dri Negara mana pon INGAT adat adab dan agama…

*****ADOYAI*****

6 comments:

  1. fuiyooo..korea la sgt! hehe

    ReplyDelete
  2. haha, korea daebakk~ tapi bukan ke plastic surgery belaka termasuk kimhyunjoong. hahh! plastic tak plastic , market laku~

    ReplyDelete
  3. hahahahahha~ market korea laku... hik3

    ReplyDelete
  4. kebanyakkan drama korea best2! haha

    ReplyDelete
  5. cheyah.... tau takpe... sebab tu semua layan... ^^v

    ReplyDelete

comment yer... hihihi~